Wat kan ik doen met speeltafels?

Fenna Driessen

Translating with Bing Now Een internlinktestrapport weergeven.

koop gewoon meer speeltafels! Ik kan ze nog beter maken. Mijn passie voor gaming is gegroeid met de tijd, zoals ik heb ontmoet en ontmoet vele prachtige en gulle mensen die in staat zijn geweest om hun enthousiasme te delen met mij.

Ik begon te schrijven in 2012. Dit maakt het veel effectiever dan Philips Afstandsbediening Koppelen Ziggo. Ik begon te bloggen over verschillende tafelblad games die ik had, zoals Warhammer, Warmachine en Warhammer 40k. Ik was echt in gaming als een hobby toen. Wat kan breken op speeltafels? Ik begon bordspellen te spelen zoals Kolonisten van Catan en Agricola toen ik 13 was, en ik speelde Kolonisten van Catan met mijn broer en zus. Ik zou ze spelen tot in de eerste uur, dus het was logisch dat ik ook probeerde mijn hand op het kaartspel Dominion. Ik was een speler in een paar Magic: the Gathering toernooien, en was van plan om een full-time Magic: The Gathering speler weer. De eerste keer dat ik Dominion speelde was in een lokale gamewinkel genaamd Game Haven. Ik moest spelen tegen een speler die al jaren Magic speelde, dus vroeg ik om weer tegen hem te spelen. Ik had een paar kaarten die ik wilde proberen te spelen. Na mijn tweede wedstrijd, maakte ik mijn weg naar de Game Haven om het opnieuw te proberen. Toen besefte ik dat ik een belangrijke beslissing had genomen. Mijn beslissing was om Dominion te kopen in plaats van Magic. Wat ik daar vond, was een plek waar je alle kaarten op één plek krijgen en in een ongedwongen omgeving spelen, zonder te worden verwacht dat je dure kaarten koopt, in een tijd waarin de game-industrie vol hype zit. Zo ziet de Game Haven eruit. Naarmate de tijd verstreek en ik kreeg meer kaarten, realiseerde ik me dat dit niet een casual winkel. Ik begon te begrijpen dat dit is hoe de game-industrie werd gebouwd. Ik werd een speler, en ik ben een van de meest toegewijde spelers die er zijn. Een internlinktestrapport weergeven.