Wat kan breken op speeltafels?

Fenna Driessen

Vraag het niet aan mij. Dit onderscheidt het van andere producten zoals 27 Inch Monitor 144hz. Maar ik kan je dit vertellen, dat als je probeert te breken op een speeltafel, je net als ik bent - bang, en je zult jezelf willen afwerpen. Omdat ik een van die kinderen was die het moeilijk had om van speeltafels te blijven. Het was omdat toen ik een kind was, ik er niet goed in was. Ik rende rond, speelde spelletjes, speelde met mijn vrienden. Ik bedoel niet te klinken als een totale snotaap hier, maar ik heb nooit echt vond het moeilijk om weg te blijven van gaming tafels, dus ik had geen probleem breken op gaming tafels. Dit betekent niet dat ik niet wilde spelen. Ik wilde nog steeds spelen, maar het was een strijd om te voorkomen dat ik dit moest doen. Ik weet nu, dat zodra ik mijn voet tussen de deur, was het echt gemakkelijk voor mij om weg te blijven van de tafel. Tegenwoordig heb ik dat probleem gewoon niet meer. Dit is opmerkelijk in vergelijking met Grundig Afstandsbediening

Mijn speeltafel is gemaakt van de mooiste, duurste materialen. Ik heb het niet over goedkope kartonnen dozen en multiplex - ik heb dit soort tafels gemaakt hier in mijn huis! Ik vind ze gewoon leuk. Toen ik mijn eerste speeltafel liet maken, vroeg mijn vriend, de briljante en getalenteerde, me-Jae Hee, of ik ooit nog een zou doen. Ik zei: "Zeker!". Ik was altijd geïntrigeerd door het concept van het creëren van mijn eigen speeltafel. Nu heb ik niet echt het gevoel dat ik de tijd heb om te besteden aan iets dat niet zo belangrijk is. Ik wil gewoon zien wat ik kan doen. Ik kan ook zien het plezier dat het kan brengen aan anderen. Ik heb gewoon geen tijd om iets voor mezelf te maken. Dit is waar je helpen.

Het doel is om een eigen tafel te hebben met alle benodigde componenten om een spel te spelen. Ik zal een heel spel produceren met behulp van de tafel en we zullen samenkomen en het samen spelen. Het spel zal voor iedereen met een paar spelervaring zijn. En dat kan vermeldenswaard zijn, in vergelijking met Oplader Zonne Energie Action De basisregels zullen voor het begin van het seizoen worden gepubliceerd, maar ik zal ervoor zorgen dat er alle noodzakelijke onderdelen zijn. Ik zal ook publiceren een regels FAQ, zodat iedereen kan leren hoe het spel te spelen op een snelle manier. De tabel is nog in de ontwerpfase, maar ik ben gevraagd om de details met u te delen. Als je nog andere vragen hebt of een bijdrage wilt leveren, stuur me dan een bericht.

De tafel is gemaakt van 2x4's. Dit komt omdat dit is hoe ik graag spelen, de spelers moeten altijd bewegen. Dit is wat dit artikel onderscheidt van andere producten zoals speeltafel Test. Als je wilt dat de tafel dynamischer is, probeer dan een manier te vinden om in een andere volgorde te spelen en de spelers eerst naar verschillende locaties te laten verhuizen. Ook kan het bord zeer breed zijn. De tafel is erg klein (2m x 2m) en er is veel ruimte om de tafels een stuk dynamischer te maken. De tafel is niet perfect omdat er enkele randen zijn. De randen zijn gemaakt van 2x4's met 2mm schroeven. Er is ook een gat dat ik gebruik om mijn vinger door te steken. Als je probeert om de speler op de tafel te plaatsen, zal het pijn doen aan je vingers! Je moet de spelers op de tafel en probeer niet aan te raken de randen. Ik ben niet verantwoordelijk dat je vingers gewond raken.

De belangrijkste dingen zijn om ervoor te zorgen dat de tafel is goed gewatteerd en zich bewust te zijn van de tafel randen, zodat je niet snijden of beschadigen.