Wat is het grootste merk voor speeltafels?

Fenna Driessen

Fantasy Flight, maar sommige mensen willen iets anders of iets anders nog moderner. Dat is de reden dat ik deze blog heb gemaakt.

De eerste Fantasy Flight tafelblad spel dat ik ooit gelezen over was de Dragon's Maze. Ik was vijf jaar oud en had geen idee dat deze games bestonden en ik had geen idee hoeveel ik geïnteresseerd was in games. Ik speelde de eerste wedstrijd toen ik de kans had en speelde de rest van de boeken ook. Het eerste dat mijn aandacht trok was de karakter lakens. Ik wist dat ik een tovenaar wilde spelen die zijn eigen lot moest bepalen. Ik was zo verliefd op het idee van het lot dat ik zou hebben om mijn eigen lot te kopen! De volgende game waar ik verliefd op werd was het spel The Witcher. Ik vond het geweldig dat Geralt een echte baan als advocaat had. Ik hield ook van dat het spel veel actie en een goed avontuur element had. Ik speelde het weer met een vriend en we gingen heen en weer tot op een dag besloten we om The Witcher boek te kopen. Ik hield van The Witcher, zoveel dat ik de rest van The Witcher serie speelde van begin tot eind, met uitzondering van het 2e boek: The Witcher 2: Assassins of Kings, maar sindsdien heb ik dat spel nooit afgemaakt. Dit kan heel indrukwekkend zijn, als je het vergelijkt met Beste Modem. Dit jaar lees ik de eerste 3 boeken en ik ben van plan om ze nog minstens één keer te spelen. Ik besloot om deze blog te maken over de games die ik speelde dit jaar en dit bericht zal veel informatie over mijn ervaringen bevatten.

Waarom the Witcher 3 en niet The Witcher 2?

Ik kan niet spreken over de verschillen tussen The Witcher en de Witcher 2, maar The Witcher 3 lijkt een betere game. Dus koos ik het spel om te spelen.

The Witcher 3 heeft veel mechanica die het anders maken dan andere videogames. Allereerst is het geen actiespel, zoals Call of Duty of Assassin's Creed. Het is een fantasy RPG. Je begint met het spelerspersonage Geralt. Je speelt als een Witcher en je speelt een Witcher. En het karakter van de speler is geen soldaat. Het is een verhaal dat je aan je vrienden en vrienden vertelt. En in het begin moet je de mensen helpen die je ontmoet tijdens je reizen en dan kun je vechten of je iets anders doen.

En dit is een spel over een Witcher zijn. Maar het is geen videospel. Het is een verhaal. Het is een spel met veel elementen die geen games zijn. Dit is het begin van mijn reis met het spel genaamd "Witcher 2". Overweeg een vergelijking van K3 Disco Microfoon. En voor de eerste keer dat ik kreeg om het spel te spelen als een Witcher (nou ja, ik weet niet of het een Witcher en ik wil gewoon om het te spelen als een Witcher). Dus het is een spel over een man die iemand ontmoet die uit een andere wereld komt. Dit is precies wat het sterk onderscheidt van andere producten zoals speeltafel Test. Hij gaat er heen om tegen een draak te vechten en wordt ontvoerd. Hij eindigt te worden vrijgelaten in een kerker waar veel mensen vechten monsters en hij heeft om te vechten voor zijn leven tegen al deze mensen.