Hoeveel zijn speeltafels waard?

Fenna Driessen

ongeveer 50 € voor de goedkoopste, 100 € voor een grote. Ik denk dat die prijs is de prijs die we betalen voor het gemak en het gemak waarmee u uw tafel gebruiken, waarin je gewoon wilt spelletjes spelen en vergeet alles over de rest.

Er zijn veel gamers die er zijn die niet over een gaming tafel, maar als je wilt een, hier is de oplossing. Het is een eenvoudige maar zeer effectieve oplossing. Ik ga je laten zien hoe gemakkelijk en veilig het is om een speeltafel te bouwen. Op dezelfde manier kan Wii U Gamepad Los Kopen een testrun zijn. Als je een gamer bent, wil je het misschien uitproberen. Hier zijn de details van de build: Stap 1. Eerst moet u een stuk multiplex of hout in de juiste grootte voor uw lijst vinden. Hier is een foto van het bord dat ik gebruikte. Stap 2. De volgende stap is om het bord in tweeën te snijden. U wilt twee 1 1/2" x 2" stukken snijden. Deze stukken zijn dezelfde grootte als uw multiplex stukken, en zal u toelaten om uw bord te monteren zonder problemen. Stap 3. Nu, zodra u uw raad in twee hebt gesneden, u wat meer materiaal toevoegen. Dit is het deel waar je geluk stopt en je geduld op de proef wordt gesteld. Je hebt een 2 " x 2" stuk dennen (of iets anders). We gebruiken pijnbomen omdat het meer stijfheid heeft, en is makkelijker om gaten in te boren. We raden u aan om eerst een klein stukje te gebruiken voor een testpas, om te zien of het goed werkt en u de rest van de stukken snijden. Als het niet werkt, moet je waarschijnlijk uit een stuk hout en maak een ander. De reden voor de pijnboom is zodat uw stukken niet precies moeten overeenkomen en zodat het niet te dik of dun is. En dat is hoe het spel stukken worden gesneden, niet door je vingers. Als je van de pasvorm houdt, dan ben je klaar om te gaan. Het is heel gemakkelijk, en zeer effectief. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan een groter stuk, omdat de grotere zal worden gebruikt voor meer stukken, bijvoorbeeld als je enkele honderden stukken.

Ik heb het eerder gebruikt, denk ik, maar ik ben nooit erg ver gekomen in mijn eerste poging om een spel te spelen. Dus, ik probeerde het opnieuw, en ik deed het eindelijk. Mijn bedoeling was om een aantal willekeurige dingen op de tafel om het uit te testen, om het eens te proberen. Zo ging het, maar het was niet leuk. Het bleek dat ik niet genoeg ruimte had, dus ik belandde gewoon zetten het spul op een aparte laag. Wat kan breken op speeltafels? Dus, dat was het, dat is waarom het een blog is. Het ding is dat de meeste van mijn spullen is niet eens goed in. Het is heel erg een hobby tafel, alleen met willekeurige dingen en een paar willekeurige games om het iets dat niet hetzelfde is als andere hobby tafels. Ik heb een paar van degenen die ik heb gemaakt, en degene die ik kreeg van een aantal grote bedrijven. In vergelijking met speeltafel is het daarom veel geschikter. Dus dat is wat we hier zien. Wat ik deed, dat is heel, heel moeilijk uit te leggen, is dat ik een hele laag heb gemaakt waar ik mijn speeltafels op kan zetten en dat ze een tafel zullen worden! Ik gebruik mijn tafel voor gaming, maar ik gebruik het ook voor iets anders, zoals schilderen! In de afgelopen maanden, de gaming tafels die ik maakte begon op zoek naar erg cool en ik heb altijd al wilde laten zien op een tafel.