Dat is hoe ik test

Fenna Driessen

Het resultaat is een enorm scala aan speeltafels, van budgetvriendelijke tot high-end speeltafel. Wij bieden zowel tafelbladen als tafelbladopties, zodat u de juiste tafel voor u vinden. Wij zijn trots op onze kwaliteit en service. We kijken ernaar uit om van u te horen, dus neem contact op en laten we een praatje maken!

De tafel van de gamer

Onze Gamer's Table is een eenvoudige tafel die is ontworpen om de gamer het gevoel van een tafelblad spel te geven. Het is perfect voor kleinere groepen, maar het zal er zeker geweldig uitzien met grotere groepen.

De Gamer's Table wordt geleverd met alle onderdelen die je nodig hebt om op je eigen tafel te spelen. Voeg gewoon je tafelblad, een paar speltokens, een regelboek en het bovenste blad toe. We hebben deze tabel ontworpen voor mensen die van tafelvoetbal houden en deze eenvoudig willen houden, zodat deze kan worden gebruikt door mensen van elk vaardigheidsniveau.

De Gamer's Table is perfect voor een paar mensen om een spel te spelen met hun vriend.

Dankzij ons testlaboratorium hebben we al ontdekt dat sommige tafeltafels niet zo veilig zijn als ze lijken. We denken dat we een makkelijke manier hebben gevonden om te voorkomen dat ze te ver gaan.

Voor degenen die niet kunnen vinden van een Engels vertaling, de blog beschrijft zichzelf als "een game column waar u interessante artikelen over tafelblad gaming van Fenna en andere gaming journalisten te vinden." De blog werd gelanceerd in december 2014 door Fenna. Ze werkte eerder als gamejournalist en is nu ontwerper, illustrator en grafisch ontwerper. Ze woont in Rotterdam, Nederland met haar man, zoon en twee katten. De blog bevat ook een video die is geplaatst op YouTube. Ik vroeg haar een paar vragen over de blog.

u ons een beetje vertellen over uw achtergrond? Hoe ben je betrokken geraakt bij gaming en hoe heb je besloten om in tafelblad gaming? De achtergrond van Fenna Driessen: Ik ben al geïnteresseerd in spelletjes sinds ik vijf jaar oud was en sinds ik een kind was, speelde ik altijd graag met de andere kinderen.

Te vaak mensen komen in vragen om een "one-size-fits-all" gaming tafel. We zijn niet in het bedrijf van het geven van u een one-size-fits-all gaming tafel. Als uw spel gaat worden gespeeld in een tafel met een andere vorm en hoogte dan je normaal gebruikt, wilt u misschien een beetje nadenken over wat je wilt in een gaming tafel. Een brede, ondiepe tafel met een soort van steun zal alleen maar toe te voegen aan dat gewicht. Voor een langere tafel raden we aan om een hoge speeltafel te gebruiken met een klein tafelblad en een klein speelbord. We raden ook een set van hoge kwaliteit, niet-kleverige speeltafels om te helpen uw gaming tafel schoon en ziet er geweldig uit. Als u op zoek bent naar iets met een meer verfijnde gaming look, een tafel met een diepere rug en een beetje ondersteuning is de beste optie.

Dus we vertellen je wat je nodig hebt, en bieden je de laagste prijzen op degenen die dat doen.

We hebben ook een gratis website waar u allerlei interessante artikelen over de industrie (en sommige die niet zijn) vinden. U zich ook aanmelden voor gratis e-mail updates, en ontvang onze nieuwste product nieuws recht naar uw inbox! Als je op zoek bent naar de ultieme geeky boodschappenlijst voor je speeltafels, bekijk dan onze Beste Speeltafels 2018 en onze Beste Tafelspeltafels 2018. Maar, als je meer specifieke vragen over hoe je moet bouwen van uw gaming tafel, u vragen op ons forum. Wat voor speeltafel bouw je? Wat zijn de belangrijkste onderdelen en functies die u leuk vindt en welke zijn niet belangrijk voor u? Waarom? Als u meer diepgaande informatie wilt krijgen over de speeltafel die u wilt bouwen, u terecht in ons blogartikel over Tafelplannen en -projecten van Tafel tafel.

We veranderen de manier waarop we speeltafels testen niet. Maar in de tussentijd geloven we dat de normen die we hebben ingesteld nuttig zullen blijven voor jou en de duizenden gamers waarmee we elke maand werken. En dat is waar dit bericht over gaat.

Er zijn genoeg mensen die geen goed idee hebben van wat ze zoeken in een speeltafel, of op zoek zijn naar een geweldige selectie. Het is moeilijk om slechts één tabel aan te bevelen, en nog moeilijker om een artikel te vinden dat de verschillende soorten tabellen beschrijft. In feite, toen we uiteengezet om onze eigen post te schrijven over gaming tafels, konden we niet denken aan een enkel artikel dat we zouden willen schrijven. Dus we schrijven het zelf!

Het artikel dat we gaan delen zal zich richten op onze persoonlijke aanbevelingen, en enkele van de beste speeltafels op de markt van vandaag.