Contact

Fenna Driessen

Neem contact met mij op

Altijd reageren op mijn berichten. Als mijn antwoord je niet bevalt, neem dan geen contact met me op. Dit is een forum voor het bespreken van speeltafels, of je het spel kent, een spel wilt spelen, of niet.

Als je nog niet eerder een tafel hebt gespeeld, is er genoeg te leren van hier. En als je een tafel hebt gespeeld, is dit bericht iets voor jou! Hier is wat informatie over mij die je zou kunnen helpen. Als ik geen spelletjes speel, lees, schrijf en leer ik veel. Ik hou van reizen en ik hou ook van spelletjes spelen met mijn vrouw en vrienden. Als je in Amsterdam bent, kom dan gerust langs! Ik ben vrij actief hier, dus je vindt mijn berichten hier en mijn blog posts hier. Toen ik ongeveer zeven of acht jaar oud was, ging mijn familie naar een Duits dorp, waar we onze vrienden ontmoetten. We speelden samen, leerden veel en werden snelle vrienden.

Als u contact met mij wilt opnemen of als u een vraag heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

We leven, werken en spelen samen in dit prachtige internet. We zijn gamers en we zijn sociaal en we zijn allemaal de beste in de wereld. Ik ben ook een schrijver en ik hou van schrijven, zodat u zien hoe ik plezier schrijven en ook hoe ik mijn gedachten te delen met anderen. Ik ben niet zeker dat ik zou willen worden genoemd de beste van de beste of de meest bekende gamer, maar ik ben een gamer lang genoeg om trots te zijn op mijn prestaties, maar ook trots op het feit dat ik al het spelen van een heleboel games met mensen die ik liefheb voor een lange tijd. Ik ben niet die manier van zijn alleen maar omdat ik nu gamen meer dan ik ooit ben geweest, maar ook niet omdat ik voel enige vorm van schaamte in dat feit.

Onze openingstijden